вторник, септември 29, 2020

таг: Рамазан Бајрам

Општина Конче: Градоначалникот организираше Ифтарска вечер-да си подадеме рака без разлика...

Во пресрет на муслиманскиот празник Рамазан Бајрам, градоначалникот на Општина Конче – Благој Илиев заедно со Советот на општината а во соработка со здружението...