среда, декември 8, 2021

таг: развој на селата

Форум за дефинирање на приоритетите за развој на селата во Општина...

Претставници од месните заедници од Општина Делчево денеска беа дел од фокус-групата на Форумот со кој се дефинираа приоритетите за развој на селата во...