сабота, јули 2, 2022

таг: развоен буџет

Околу 7,5 милиони евра ќе „тежи“ Буџетот на Општина Гевгелија

Советот на Општина Гевгелија на вчерашната Трета седница го усвои Нацрт-Буџетот на Општина Гевгелија за 2022 година. Според Нацрт-документот, вкупниот Буџет на Општина Гевгелија за идната година...