четврток, октомври 1, 2020

таг: Радовиш-Штип-Карбинци

Проект за пат што, преку Плачковица, ќе ги поврзува општините Радовиш,...

На Општина Радовиш и’ се доделени средства од Министерството за локална самоуправа преку Бирото за регионален развој во износ од еден милион денари денари,...