вторник, септември 29, 2020

таг: пунктови за дезинфекција на возилата

На влезовите во Штип поставени пунктови за дезинфекција на возилата

Во средата беа поставени два од трите планирани пункта за дезинфекција на возилата кои влегуваат во Штип. Едниот пункт е на влезот од правецот...