четврток, април 25, 2024

таг: прскање против комарци

Тереистичка дезинсекција за уништување комарци, утре во Штип

На ден 16.08.2023 ( среда наутро ) Општина Штип преку овластена фирма на територијата на општината ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на...

Во четврток во Штип повторно ќе се прска авионски против комарци

Општина Штип информира дека преку овластена фирма, на 25 август 2022 година (четврток) на територијата на општината ќе спроведе авионска дезинсекција, со цел уништување...

Утре во Штип ќе се врши прскање против комарци

Утре (среда) во Штип ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција со цел уништување на комарците. Третирањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот...

Утре во Штип ќе се врши прскање против комарци

Утре ( 25 август) во Општина Штип ќе се спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од еден...

На 25 август ќе се врши прскање против комарци во Штип

На 25 август 2021 година (среда наутро) во Општина Штип ќе се спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во...