четврток, декември 8, 2022

таг: про весело

„Оро весело“ се виеше во Општина Конче, деца од цела Македонија...

Оро весело се виеше изминатиот викенд во Општина Конче. Главни актери беа најмалите, децата кои во ритамот на прекрасниот фолклор презентиран од многу Фолклорни...