четврток, март 30, 2023

таг: противпожарна

(ВИДЕО) Презентирана новата 42 – метарска скала со која пожарникарите ќе...

Противпожарната бригада на Град Скопје заедно со припадници на специјалните единици на МВР денеска во центарот на Скопје ја презентираа новата противпожарна скала. На...

Ти одиш во Будимпешта по инструкции, некој друг по опрема за...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов информираше дека веќе се врши обука на персоналот и се врши технички прием на противпожарната скала, што претставува...