вторник, мај 21, 2024

таг: продолжен дневен престој

По пауза од десет години ученици од ООУ “ Ванчо Прќе...

По десетина години, учениците од ООУ Ванчо Прќе од денес повторно ја добиваат можноста за бесплатно користење на услугата продолжен дневен престој. Благодарение на одделението...