вторник, септември 28, 2021

таг: приказна

(ВИДЕО) Дарио е првото куче од „Лајка“ кое се вдоми прекуокеански...

„Заловен од скопските улица, во населбата Новоселски пат, со трајно оштетување на окото и малтретирано од локалните жители, Дарио од денеска го живее американскиот...