понеделник, август 15, 2022

таг: претстави

(ВИДЕО) Една година од „Култура во време на Корона“

Град Скопје преку видео приказна не потсетува како изгледаше главнит град за време на рестриктивните мерки поради паднемијата со Ковид 19. На скопјани им...