вторник, април 23, 2024

таг: пресил

Крушево: Резервоарот во Пресил во напредна фаза на изградба

Изградбата на резервоар за вода во с. Пресил е во напредна фаза. Граѓаните од ова населено место ќе добијат нов резервоар со поголем капацитет...

Започнува изградбата на резервоар за вода во населено место Пресил

Неделава е потпишан договор за изведба и изградба на резервоар за вода во крушевското населеното место Пресил. „Започнуваме со реализација на уште едно ветување и...