петок, август 12, 2022

таг: пректи

Општина Дојран: Во тек активности во прилог на поквалитетна туристичка понуда

Зелена рекреативна зона со детски терени, патеки и урбана опрема, ќе добие нашиот туристички бисер ,крајбрежјето на дојранското езеро. Активности кои веќе се во тек...