сабота, мај 18, 2024

таг: превривање

Водата е загадена, да се преврива или да не се конзумира,...

Задолжително превривање на водата или воопшто да не се користи, апелираат од Ј.П Комуна, Крушево. Забраната ќе важи до утре вечер заради загаденост. „При миење...

Обилните врнежи ја заматија водата во Крушево, за пиење ќе мора...

Поради обилните врнежи од дожд во изминатите 24 часа, заматена е водата во општина Крушево. Од локалната самоуправа со апел. „Заради обилните врнежи во текот...