петок, јуни 14, 2024

таг: превенција од поплави

Со пари од европските фондови,ќе се регулираат дивите води на Козјачка...

Заврши двегодишниот проект,,Заштита на населението од Карбинци и Струмјани и превенција од поплави" Регулирани  корита на Козјачка река во должина од 256 метри во општина...