петок, октомври 7, 2022

таг: прашања

Летната градежна офанзива и БРТ, главни теми на советничките прашања

На денешната 72 седница на Советот на Град Скопје советниците поставуваа прашања за работата на градоначалникот, градската администрација, јавните претпријатија и културните установи на...