сабота, август 13, 2022

таг: по 46. пат

Од 22 до 24 ноември во Радовиш „Карамановите поетски средби“ по...

Организацискиот одбор на „Карамановите поетски средби“ објави дека традиционалната манифестација годинава ќе се одржи од 22 (петок) до 24 ноември (недела) во Радовиш.Карамановитесредби оваа...