четврток, април 25, 2024

таг: пошумување

Ќе се пошумува месноста „Кумлак“ во Штип

Со четири илјади садници црн бор во сабота ќе се пошумува месноста „Кумлак“ во штипско. Во акцијата ќе учествуваат вработени во администрацијата, општината и...

Крушево: За денот на планетата Земја, 12.000 нови садници засадени во...

Со чинот на засадување на 12.000 садници, Крушево го одбележува денот на планетата Земја. Не изостанаа и пораките, сите заеднички да дадеме придонес и...