понеделник, април 22, 2024

таг: поставување асфалт

Добија асфалт три улици во централното градско подрачје на Штип

Деновиве беше поставен асфалт на три улици во централното градско подрачје на Штип откако претходно беше променета водоводната и канализациска мрежа на истите. Градоначалникот...