вторник, јануари 18, 2022

таг: поништен

Задоволни земјоделците од село Таринци, поништен огласот за закуп на земјоделско...

По реакциите на жителите од село Таринци, општина Карбинци и остварената средба со Министерот за земјоделство Шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, неделава е е...