вторник, јануари 25, 2022

таг: подготовки

Проектот ги дава очекуваните резултати- Спортски подготовки во реконструираната спортската сала

Инвестициите во спортската сала во Крушево веќе даваат резултат. Од девети јануари на спортски подготовки во спортската сала е одбојкарскиот клуб Јанта. „Започнавме со привлекување...