вторник, мај 21, 2024

таг: пилот проект

Од денес започнува пилот-проектот за менаџирање со отпад во населбата 8...

Во населбата 8 Ноември од денес започнуваат активностите за имплементација на пилот проектот за менаџирање со отпад, кој за прв пат се реализира во...

Општина Делчево е една од петте општини за спроведување на проект...

Изминатата недела во Општината Делчево се одржа првата работилница во функција на спроведувањето на проектот за подобрување на капацитетите за управување на сообраќајот и...