Free Porn
xbporn

таг: пешачка патека

Во завршна фаза првиот парк за миленици во Штип, во наредните...

Со поставувањето на најразлични реквизити, содржини и осветлување, пределот покрај пешачката патека во нашиот град доби нов лик, а љубителите на животните добиваат ново...

Штип добива парк за домашни миленици, нова содржина на пешачката патека

Започнаа активностите за реализирање на уште еден од ветените проекти во рамки на изборната кампања на градоначалникот Иван Јорданов. Станува збор за изградба на...

Се асфалтира пешачката патека на реката Брегалница во Штип, на потегот...

Се асфалтира вториот дел од пешачката патека на реката Брегалница во Штип, на потегот меѓу населбите Баби и Балканска. Со завршувањето на овој потег,...

Со нова пешачка патека во новата туристичка сезона, се уредува и...

Во нова уредена пешачка патека која што ќе се простира до граничниот премин, ќе уживаат туристите и посетителите на Дојранското езеро. Започна реализацијата на проектот...

Одрон на карпа затвори дел од пешачката патека во Штип

Одрон на карпи предизвикан поради непрекинатите врнежи во текот на викендот затвори дел од пешачката патека во Штип, под Исарот. Граѓаните додека не се среди...

Велосипедистите од Ново Лисиче возат по нова вело патека

Новата вело и пешачка патека на двете страни на бул. Видое Смилевски Бато во населба Ново Лисиче во општина Аеродорм, е подготвена за неперечено...

Започнува со изградба пешачка патека до локалитетот „Станечки Водопади“ во Крива...

Со работен состанок во Oпштина Крива Паланка за воведување во работа на економскиот оператор МАЉОКУ ДООЕЛ, започнаа активностите за изградба на пешачка патека до...