четврток, септември 16, 2021

таг: пешаци

Граѓаните може непречено да ја користат обновената пешачко велосипедска патека на...

Пешаците и велосипедистите слободно може да го користат просторот на градскиот кеј каде беше предвидено да биде поставено Панорамското тркало. Градските власти информриаат дека...