среда, декември 1, 2021

таг: Петре Шулегов

Шилегов: Постои разлика кога правите нешто за себе и кога правите...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов илустративно покажа колку ќе чини Брзиот Автобуски Транспорт. Тој во објавата на Фејсбук вели дека постои разлика кога...