петок, август 12, 2022

таг: пат карбинци

Карбинци-Пристапниот пат до Вртешка во завршна фаза

Во завршна фаза е изградбата на пристапниот пат до село Вртешка во должина од околу 1000 метри. „Инвестирање во изградбата на овој пат, значи инвестирање...