вторник, април 23, 2024

таг: патеки

Се чисти кон горноселието, пристапни патеки и рачно чистење во центарот...

Утрово расчистувањето на снегот продолжува кон населените места Пуста Река и Горно Дивјаци, а во градот „Комуна“ продолжува со работа на пристапни патеки и...

(ВИДЕО) Скопје има совршена географска поставеност за возење велосипед

Убавото сончево време е идеално наместо автомобил, да земете велосипед и да прошетате низ дебелите сенки, парковите и вело патеките низ Скопје. „Секојдневно работиме на...

Сакаме велосипедски патеки како во Скопје, бара бугарската граѓанска онлајн иницијатива...

Главниот град Скопје, пример за нашите соседи како треба да изгледа еден модерен и современ град каде вело културата е застапена, а со тоа...