вторник, мај 21, 2024

таг: пастрамајлија

Штип подготвен за Пастрамалијада 2023, се очекуваат неколку десетици илјади посетители

Штип ги прави последните подготовки за одржување на најновото издание на манифестацијата која во последните години стана белег на градот под Исарот, Штипска пастрамалијада...

22 и 23 септември за последен пат Штипска пастрмалијада на локацијата...

Со вкупен буџет од 2,5 милиони денари, пари обезбедени од општината но и од спонзори и донатори, на 22 и 23 септември ќе се...