четврток, јуни 20, 2024

таг: партизанска

Се уредуваат тротоарските површини на влезот на градот во населбата Баби

Со реконструкција на тротоарите во населбата Баби, на влезот во градот, започна уредувањето на главната сообраќајница „Партизанска“. Првата фаза е реконструкција на тротоарската површина во...

Се поставува асфалтот на улиците кои ги поврзуваат булеварите Партизанска и...

Со поставување на асфалт завршуваат градежните активности на двете улиците кои ги поврзуваат булеварите Партизанска и ЈНА. Се работи за површина од 550 метри...