четврток, декември 1, 2022

таг: парична помош

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во...

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна...