четврток, декември 1, 2022

таг: ослободени

(ВИДЕО) Ослободени 240 билборди од градските велопатеки и тротоари

За стимулирање и олеснување за користењето на велосипед во главниот град, како и пешачењето како секојдневна активност, речиси сите пешачки и вело патеки се...