понеделник, август 15, 2022

таг: органско ѓубриво

ЈП Камена Река започна со компостирање

ЈП Камена Река продолжува со активно собирање на листопадните лисја од јавните површини. Покрај подобрената чистота во градот, со тоа се обезбедува производство на...