недела, март 3, 2024

таг: организација

Повик за избор на претставници на граѓански организации за членство во...

Општина Струмица во рамките на проектот „Заштита од дискриминација на ЛГБТИ на локално ниво“ спроведуван од страна на ХЕРА- Асоцијација за здравствена едукација и...

Во тек е пријавувањето за учество на интернационалната карневалска поворка која...

Карневалските празнувања во Струмица оваа година ќе се одржат од 22 февруари и ќе започнат со детскиот маскенбал, а ќе завршат на први март...