петок, мај 24, 2024

таг: општина струмица

Учениците во Баница влегоа во реконструираното училиште – продолжуваат инвестициите во...

Со обемната реконструкција на подрачното училиште „Сандо Масев“ во Баница, Општина Струмица ги приведува при крај обемните работи на обнова и изградба на нови...

Со субвенции до велосипед – Општина Струмица обезбедува до 4.000 денари

Општина Струмица, со цел да ги стимулира жителите на Градот и населените места за користење на велосипеди, на граѓаните кои ќе купат нов велосипед...