петок, јуни 14, 2024

таг: опшина виница

Со донација од нашинец од Германија се подобруваат условите во виничкиот...

Итната помош и интерното одделение на Здравствениот дом во Виница ги подобруваат здравствените услуги за пациентите со обезбедување нови современи болнички кревети што стигнаа...