сабота, септември 30, 2023

таг: оливер драгојевич

Дневен билтен на Општина Штип – 31.07.2018

Телеграма со сочувство за смртта на Оливер Драгојевиќ од градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, до градоначалникот на збратимената Општина Сплит во Република Хрватска Градоначалникот...