четврток, април 25, 2024

таг: ноќевања

Дојран се надева дека оваа туристичка сезона ќе се реализираат 100.000...

Во Дојран дневно се регистрираат по околу 6 илјади ноќевања како во апартманското така и во хотелското сместување Општинските власти се надеваат дека оваа лето...

За српските туристи во Дојран летово попусти и бесплатен паркинг

Летово српските туристи во Дојран ќе добијат попусти во туристичко угостителските објекти и бесплатен паркинг, ова го договорија дојранскиот градоначалник Анго Ангов и директорот...