вторник, јануари 18, 2022

таг: нов цевковод

Радовиш ќе добие нов резервоар за вода и нов цевковод во...

Деновиве се одржа првиот работен состанок за проектот со кој Радовиш ќе добие нов цевковод и резервоар за вода со што би требало да...