недела, ноември 28, 2021

таг: нов сектор на јп„стипион“

Во Штип почна со работа „Пајак-служба“

Во рамките на штипското јавно претпријатие "Стипион 2011“, деновиве  почна со работа  „Пајак-служба“. Тој нов сектор ќе врши преместување и отстранување на непрописно паркираните возила,...