понеделник, март 1, 2021

таг: нов пазар

Свети Николе доби современ Градски пазар

Се очекува технички прием на новоизградениот Градски пазар во Свети Николе, кој изминатите месеци се градеше на површина од над 2750 квадратни метри. На...