петок, декември 2, 2022

таг: новогодишно

Се украсува градот Скопје за Новогодишните празници

Централното градско подрачје, плоштадот Македонија, улицата Димитрија Чуповски и булеварот Илинден од вчера забрзано се украсуваат со новогодишни украси во пресрет на новогодишните празнувања....