сабота, мај 18, 2024

таг: новогодишно украсување

Струмица со 400 украси, 20-метарска елка и светлосно небо – се...

Светлосно небо долго 600 метри, светлосни украси, декорации за палмите долж булеварите, кои добиваат и доплнително светлосни елементи. Вака ќе изгледа Струмица новогодошно. Центарот...

Иако скромно, Штип и годинава ќе биде украсен за новогодишните празници

Иако скромно, Штип годинава нема да го прерипне украсувањето и повторно ќе светне за Нова година. Првиот човек на градот очекува новогодишните реквизити во...

Гевгелија новогодишно ќе светне без нови трошоци за украсување

Без нови трошоци за украсување, Гевгелија ќе добие новогодишно руво, а новогодишната елка ќе светне во центарот на градот. Одлучено е годинава да се...