четврток, декември 8, 2022

таг: нова улица 3

Асфалт на новата улица „3“ во Делчево

Новата улица „3“ во централното градско подрачје денеска го добива првиот асфалтен слој од предвидените два асфалтни слоја во рамките на подпроектот „Подобрување на...