Free Porn
xbporn

таг: неделен бирф

Неделен Бриф за 24.07.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -    Општина Гевгелија бележи успешна буџетска година и покрај пандемијата -    Јапонската амбасада донира комунално возило на Пробиштип -    Обновено СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка -    Општина Дојран доби комунална опрема -    Се враќа автентичниот изглед на поранешниот хотел Солун во Куманово -    Почнува изградбата на нов противпожарен дом во Свети Николе

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 13.03.2021

Уште една сабота од месец март ја посветуваме на активностите во општина Град Скопје. Актуелностите во градот ќе имате можност да ги слушнете во...

Неделен Бриф за 20.02.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: - Советот на Општина Свети Николе донесе одлука за формирање на јавното претпријатие за регионалната депонија за 18...

Неделен Бриф за 13.02.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Штип гради стратегија за управување со отпадот -Општина Карбинци работи на отстранување на дивите депонии -Околу еден милион општински средства...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 13.02.2021

Ова се минутите кои ги посветуваме на вашиот омилен неделен информатор за Градот Скопје. Неделн бриф за сите случувања во главниот град. Сите информации...