четврток, декември 8, 2022

таг: негативно мислење

Општина Гевгелија со негативно мислење за производството на РСФ – цврсто...

Општина Гевгелија даде негативно мислење за воведување нови производствени активности во капацитетите на компанијата „Г&O ВАСТЕ СОЛУТИОН“ ДООЕЛ од Скопје во Гевгелија. Негативното мислење...