недела, април 21, 2024

таг: најстар жител

Пракса Стојковска со 100 години е најстар жител на општина Македонска...

Македонска Каменица 06.11.2018 година – Најстариот жител на општина Македонска Каменица, Пракса Стојковска денес го прослави својот јубилеен 100-ти роденден. Пракса Стојковска родена во...