петок, декември 2, 2022

таг: најдобар пожарникар

Полицаецот Станојковиќ и пожарникарот Наковски прогласени за најдобри за 2021 година...

Во пресрет на празниците Општина Куманово ги прогласи најдобрите полицаец и пожарникар и за 2021 година. За најдобар полицаец е прогласен Далибор Станојковиќ, полициски...