среда, октомври 5, 2022

таг: Национален сојуз на слепи

Град Скопје потпиша меморандум за соработка со Националниот сојуз на слеби

Заради поефикасно остварување на социјална грижа за слепите лица, нивна поголема мобилност, вклучување во општествените текови и јакнење на социјалната сигурност, денеска во просториите...