недела, јули 3, 2022

таг: натаса кузмановска

Куманово го избра својот сувенир со сликата на Занаетчискиот дом

Куманово го доби својот сувенир за 2021 година. Традиционално Комисијата за избор на сувенир на Општина Куманово одлучуваше по понудените решенија на 4 автори,...