понеделник, јануари 17, 2022

таг: настраданите

Парична помош за настраданите во пожарот во Тетово ќе додели Град...

Поради трагичниот настан, односно пожарот во модуларната ковид болница  во Тетово, Советот на Град Скопје се состана уште еднаш за да гласа за доделување...